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MENU
BETTOLINA
55 €

(Available Monday through Thursday)

GLI ANTIPASTI
I nostri mondeghili alla milanese con maionese homemade alla gremolada
(allergeni: c, d, e, i, q)

Carpaccio di zucchine, olive taggiasche, pinoli, emulsione di aceto di melagrana alla mentuccia e basilico di Albenga
(allergeni: e, l)

Selezione di salumi e formaggi accompagnati dalla nostra focaccia al padellino piemontese fatta con lievito madre e giardiniera
(allergeni: c, o, potrebbe contenere l)

Assaggio in condivisione dei nostri padellini piemontesi gourmet

IL PRIMO
Risotto “Antica Riserva Gorini” con barbabietola rossa, fondue di Salva Cremasco DOP Riserva Oro, polvere di erbe spontanee
(allergeni: c, d, l)

IL DOLCE
La nostra torta di carote e nocciole d’alta langa, in accompagnamento sorbetto alla mandorla
(allergeni: c, e, i)


MENU
SMOKED
65€

(Available Monday through Thursday)

GLI ANTIPASTI
I nostri mondeghili alla milanese con maionese homemade alla gremolada
(allergeni: c, d, e, i, q)

Carpaccio di zucchine, olive taggiasche, pinoli, emulsione di aceto di melagrana alla mentuccia e basilico di Albenga
(allergeni: e, l)


Selection of cured meats and cheeses accompanied by our Padellini Piemontese focaccia made with sourdough and giardiniera
(allergens: c, o, may contain l)

Shared tasting of our Padellini Piemontese Gourmet

THE SECOND
Selected beef tenderloin accompanied by brown stock
(allergens: c, p)

Side Courses
Shared one for every 2 people

Grilled seasonal vegetables

Smoked mashed potatoes with mountain potatoes
(allergens: c)

THE DESSERT
Our carrot and hazelnut torta d'alta langa, accompanied by almond sorbet
(allergens: c, e, i)


MENU
EXPERIENCE
75€

(Available Monday through Sunday)

GLI ANTIPASTI
I nostri mondeghili alla milanese con maionese homemade alla gremolada
(allergeni: c, d, e, i, q)

Carpaccio di zucchine, olive taggiasche, pinoli, emulsione di aceto di melagrana alla mentuccia e basilico di Albenga
(allergeni: e, l)


Selezione di salumi e formaggi accompagnati dalla nostra focaccia al padellino piemontese fatta con lievito madre e giardiniera
(allergeni: c, o, potrebbe contenere l)

Assaggio in condivisione dei nostri padellini piemontesi gourmet

IL PRIMO
Risotto “Antica Riserva Gorini” con barbabietola rossa, fondue di Salva Cremasco DOP Riserva Oro, polvere di erbe spontanee
(allergeni: c, d, l)


THE SECOND
Selected beef tenderloin accompanied by brown bottom
(allergens: c, p)


Side Courses
Sharing one for every 2 people

Grilled seasonal vegetables

Smoked mashed potatoes with mountain potatoes
(allergens: c)

THE SWEET
Our alta langa carrot and hazelnut cake, accompanied by almond sorbet
(allergens: c, e, i)


INCLUDED FOR EACH TYPE OF MENU

One bottle of water for every two people (each extra bottle for a cost of euro 3.00), one bottle of wine for every four people (selection of our Sommelier, each extra bottle cost to be calculated), bread and cover charge.

Coffee and house bitters (herbal, limoncello, myrtle) upon request at a cost of €5 per person.


MENU
BABY
45€
(up to 8 years old)

THE FIRST
"Antica Riserva Gorini" Saffron Rice
(allergens: c, i p)

THE SECOND
Selected beef tenderloin served with baked potatoes
(allergens: c, p)

THE SWEET
Ice cream or sorbet
(allergens: c)

Included in the price is:
One bottle of water for every two guests, one soft drink, cover charge and bread


Allergens

a. Fish, b. Shellfish, c. Dairy products, d. Gluten, e. Nuts, f. Shellfish, g. Peanuts, h. Lupins, i. Eggs, l. Sulfur dioxide and sulfites, m. Soybeans, n. Sesame, o. Mustard, p. Celery

q. "Fresh product that has undergone prior reclamation treatment by freezing in accordance with the requirements of EC Reg. 853/2004, Annex III, Section VIII, Chapter 3(D)(1)."